FLOORLAB | We innovate
26
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-26,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

We innovate

Trends in de branche volgen elkaar snel op. We signaleren deze ontwikkelingen op voorhand om te zien waar de markt behoefte aan heeft. De interieurbranche is net zo onderhevig aan beweging als de modebranche. De truc is om tijdloze materialen zo te vernieuwen dat ze altijd koploper blijven. Een materiaal als klei bijvoorbeeld, heeft zich door de jaren heen bewezen. Het is immers de grond waar we al eeuwenlang op lopen. Wij bewerken klei dusdanig dat dit materiaal gemoderniseerd wordt toegepast.

Ons streven is om onze producten en productiewijze voortdurend te vernieuwen. Dit is terug te zien in de innoverende wijze waarop wij materialen combineren. In samenwerking met vaste leveranciers ontwerpen we verschillende combinaties van beton, klei of staal met verrassende afwerkingen. Denk hierbij aan het verwerken van pigment voor een originele kleur, glas voor een mooie glinstering, fluorescerende elementen of ingebouwde verlichting.