FLOORLAB | We create
24
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-24,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

We create

We creëren unieke interieurbelevingen voor zowel de particulieren als zakelijke markt. Onze applicaties brengen ieder interieur tot leven en geven elke ruimte een bepaalde lading, zoals warmte of een stilte.

Floorlab richt zich op hen die de tijd vooruit willen zijn, de modebewuste trendsetters die van mooi en luxe interieur houden. Een levensstijl die voortkomt uit een intensieve beleveniservaring en een verlangen naar een comfortabele en gezonde omgeving.

We vinden het mooi als onze klanten tijdens verre reizen geïnspireerd raken voor hun interieurinrichting. Bent u verknocht geraakt aan een land en wilt u dat thuis vertalen? Wij helpen u om deze inspiratie te koppelen aan de juiste materialen en om te zetten in een concreet en uitvoerbaar plan. Of wilt u dat uw bedrijfspand strak en ruimtelijk oogt? Wij maken uw ideeën concreet om deze vervolgens volledig uitgerust te realiseren. Of het nu gaat om wensen op het gebied van akoestiek, klimatologische wensen, milieu en duurzaamheidseisen, Floorlab helpt u deze wensen of eisen in het ontwerp te integreren.

Voor onze applicaties gebruiken we een breed scala aan materialen. Daartoe behoren de klassiekers als beton, marmer en metaal, maar bijvoorbeeld ook de nieuwe en moderne kunststoffen zoals PU, Epoxy en biopolymeer. Vastgoed, industrieel, particulier, jachten; alles is mogelijk.

Projects

Wij opereren zowel nationaal als internationaal. Op dit moment werken wij aan projecten in onder andere Nederland, Ibiza, Rusland en China.