FLOORLAB | We are
20
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

We are

Floorlab is expert in exclusieve vloer- en wandapplicaties. Onze architectuurveredeling komt voort uit de behoefte om onze klanten iets unieks te geven. We steken de traditionele ambacht graag in een nieuw jasje. Door het gebruik van nieuwe technologieën herontdekken we bestaande materialen.

Ons team heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, renoveren en afbouwen van woningen en kantoorpanden. Hierdoor hebben we ons specialisme in vloer- en wandapplicaties opgebouwd. Onze bedrijfsvoering houdt rekening met de veiligheid, de kennisvergroting en het welzijn van de medewerkers.

Met onze producten gaan we terug naar de oorsprong van de aarde. We vertrekken hierbij altijd vanuit natuurlijke grondstoffen. Deze worden gecombineerd met speciale toepassingen om samen met de klant een uniek effect te creëren dat past in het gehele interieur.

Onze ideale klant heeft een eigen visie voor de sfeer die het interieur moet uitstralen. Wij luisteren en vertalen deze visie naar de juiste materialen en uitwerking. Onze ruime expertise hebben we opgebouwd gedurende vele praktijkervaring en daar zijn we trots op.

We hechten waarde aan een duurzame omgang met het milieu. De levensduur van bouwproducten speelt een belangrijke rol bij het bepalen van de milieubelasting. De kwaliteit van onze producten is dusdanig hoog dat onnodige milieubelasting wordt voorkomen. Daarnaast wordt ons afval verantwoord verwerkt en beschikken we over de benodigde milieucertificaten. Daarmee respecteren we de geldende maatschappelijke normen, voorschriften en wetten.